IMG-LOGO

Rólunk

Kezdőlap / Rólunk

Kassai Fogadó

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

A mi történetünk

A Kassai Fogadó Kaposmérő községben helyezkedik el, kis falunk a Zselic lábánál fekszik 5 km-re a megyeszékhely Kaposvár városától. Településünk kedvező fekvése és jó termőhelyi adottságai, kiváló lehetőséget biztosítanak az itt élő emberek számára megélhetőségük biztosítására.

Az ide látogatók számára a gazdag programok kínálatával, természeti és helyi értékek egyediségével változatos turisztikai célpont lehet. A Kapos-folyó völgye, a halas- és horgásztó nyugalma, a szépséges Kassai-völgy, a zártkert hűvös pincéivel mind-mind csábító gyalog és kerékpáros túrák színhelyévé válhat. A Kapos árterének mocsaras partszakaszán fehérlő virágok, a zselici lankák hűs tölgy- és bükkerdei színezik a tájképet. Településünk egyik különlegessége – az országban is egyedüliként – Gelencsér László birtokán élő őshonos bölények.

Településünk büszkesége a Kassai-völgy, Kassai Lajos lovasíjász birtoka. Közvetlenül Kaposmérő határában terül el, mely 15 ha területet foglal magában és a 80-as évek végétől épül, és szépül. A világ minden részéről fogad tanulni vágyókat, továbbá teret ad nemzetközi versenyeknek, edzőtáboroknak, világtalálkozóknak. A Kassai-völgyben tíz év gyakorlással tökéletesedett a Kassai-pálya, a fedett és fedetlen pályák. Jelenleg ez a hely a lovasíjászat világközpontja. A Kassai-féle lovasíjász módszer 2014. elején Hungarikum lett.

Köszönetünket ez úton is szeretnénk kifejezni Kassai Lajosnak, aki Fogadónk részére hozzájárult neve használatához.

Gasztronómia

Étlapunkon megtalálhatóak a hagyományos ételek, amelyeket modern konyha technológiával készítünk, kizárólag természetes alapanyagokból. Az ételeket csárdajellegnek megfelelően egy kis csavarral szervírozuk.

Gasztronómiánk fontos célkitűzése a bor fogyasztás kultúrájának növelése, a kiváló íz élmények elérése érdekében. Filozófiánk a bor és az étkek egyensúlyba helyezése. A Kassai Fogadó csapata nagy elhivatottságot érez, hogy megújult fényben tüntesse fel a Kaposmérői vendéglátást. Szeretnénk elérni, hogy a Kassai Fogadó közönség körében minél nagyobb népsze­rűségnek örvendjen.

IMG-ABOUT

Our Favorite Food

Sweet & Perfect

  • Donec dapibus aliquet tincidunt. Nunc nec mattis diam rutrum sapien. Mauris dignissim pellentes

  • Donec dapibus aliquet tincidunt. Nunc nec mattis vitae rutrum sapien. Mauris dignissim pellentesque nec.

  • Donec dapibus aliquet tincidunt. Nunc mattis diam, rutrum sapien. Mauris dignissim quam, a efficitur nec.

Testimonials

Comment & Evaluate

AVATAR

“Donec mauris urna, venenatis euismod sapien quis, tempus ultrices lorem. Donec non volutpat quam, et molestie nisl. Proin eleifend convallis diam, fermentum venenatis ligula.

Sarah Hansen
AVATAR

“Nunc volutpat nec dolor quis dictum. Vestibulum orci nisi, blandit eget rutrum eget, tincidunt quis lacus. Nam sed malesuada lectus. Nunc vitae vestibulum facilisis nulla.

Brenda Greene

Our Perfect Team

Discover & Older